Over mij

Enig inzicht in wie ik ben en wat ik doe

Geboren in Schiedam, opgegroeid in het Westen van Nederland en nu wonend met mijn gezin in het Oosten van het land. Mijn praktijk heb ik in 2015 opgericht na 17 jaar lang gewerkt te hebben in loopbaancoaching. Door de jaren heen heb ik met zovelen mensen gewerkt uit diverse culturen en achtergronden dat ik erg veel heb geleerd over mensen, intuïtie, gevoel, emoties, communicatie, luisteren en coaching, welke ik dagelijks toepas in alles wat ik doe. Want ik heb met name geleerd wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil doen in mijn leven.

In al die jaren heb ik leren vertrouwen op mijn gevoel, mijn intuïtie, en heb ik mij verdiept in hoe bewustzijnsprocessen en overige processen werken. Dit heeft mij kennis en kunde opgeleverd over wat anderen, naast mijzelf uiteraard, nodig hebben om te ontdekken wie ze zijn en hoe zichzelf durven zijn. Door opvoeding, ervaringen, opleiding en conditionering hebben we onszelf gedrag aangeleerd welke we in onze jeugd nodig hadden voor bescherming, overleving of waar we om welke reden dan ook behoefte aan hadden. Dat gedrag had je toen nodig, en dat openbaart zich op een gegeven moment in je leven als je ouder wordt. Dan ontstaat er conflict intern. Je gedrag klopt niet meer voor je gevoel. Je hoofd is niet in balans, in harmonie, met je gevoel. Je ontdekt dat je dingen doet waarvan je nog geeneens meer weet waarom je ze doet. Je zit in een relatie waarin je je niet prettig voelt. En waarbij je niet jezelf mag, kunt en durft te zijn. En daar krijg je op een gegeven moment last van. Denk aan fysieke, vage of duidelijke klachten, mentale klachten, emoties die constant omhoog komen, uitval, ziekte, burn-out, depressie of een gevoel van ongelukkig zijn.

Datzelfde aangeleerde gedrag, werkt tegen je in je relatie met een manipulator. Als je empatisch bent, ben je een aantrekkingsbron voor manipulators. Ten eerste omdat jij hebt en kunt wat zij heel graag willen hebben en kunnen. Ten tweede omdat ze je kunnen gebruiken zichzelf goed te voelen en voor elkaar te krijgen waar ze hun zinnen op hebben gezet.

In mijn behandelingen met cliënten combineer ik diverse methodes en technieken welke ingezet worden om je emotioneel sterker te maken en al je negatieve ervaringen en emoties los te laten. Zodat deze niet meer belemmerend werken. Daarnaast geef ik je uiteraard tips en advies over hoe anders om te gaan met een manipulator. Ik leer je hoe jij het anders kunt gaan doen. Hierbij maak ik gebruik van mijn helderzien, helderweten, helderhoren, heldervoelen, oftewel ik neem met al mijn zintuigen uitstekend waar waardoor ik jou datgene kan geven wat je nodig hebt.

Manipulatie heeft veel invloed op je gevoel, je gedrag en je gedachten. Al mijn klanten die manipulatie hebben ervaart of nog steeds ervaren, hebben er last van. Het begint met herkennen en erkennen dat je te maken hebt met een persoon die manipuleert. Dat is soms al een hele uitdaging op zichzelf. En hoe moeilijk en moeizaam het ook is om een manipulator in 1 of meerdere relaties te hebben. Uiteindelijk werkt die relatie helend voor je.

Als je bij mij een training of traject volgt, zal je leren wie je werkelijk bent. Tijdens dit proces zal je worden geconfronteerd met allerlei gevoelens, emoties en ervaringen. In een veilige setting. Het resultaat is dat je sterker wordt dan je ooit was.

Om je een idee te geven over wie ik ben en wat ik doe, vind je op deze website mijn persoonlijke ervaringen, informatie, tips en advies. Allen met tot doel jouw sterker te maken zodat je anders zult gaan omgaan met manipulatie.

Houd-van-jezelf

Iemand die echt van je houdt tilt je omhoog

Je bent het waard om omhoog te worden getild in plaats van naar beneden gehaald te worden. Alleen is dat bij lang niet iedereen …

kom-voor-jezelf-op

Blijf erboven staan

Zodra je manipulatieve mensen in je omgeving hebt, wordt er al een poging gedaan om je Licht te dimmen. Zeker als je even …

Soms-wil-ik-even-geen-kinderen

Soms wil ik een moment even geen kinderen

Linda, ik ben doodmoe. Ik kan niet meer. Ik ben op. Iedere dag ben ik moe, ik heb overdag rust nodig en krijg ik niet. Hoe …